Το πρώτο μήνυμα του Βλάντε Ντίβατς από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα του

Το πρώτο μήνυμα του Βλάντε Ντίβατς από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα του

Ο Βλάντε Ντίβατς έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά από το ατύχημά τού με τη μηχανή.

Το δικό του μήνυμα λίγες ώρες μετά το ατύχημα που είχε στη Βοσνία με τη μηχανή και τη χειρουργική επέμβαση στο ισχίο, απέστειλε ο Βλάντε Ντίβατς.

Ο βετεράνος Σέρβος μπασκετμπολίστας, απασχόλησε αρκετούς φίλους του αθλήματος και για τον λόγο αυτόν μέσω του Instagram, απάντησε με story από τον προσωπικό του λογαριασμό.

«Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τις κλήσεις, όλα είναι εντάξει. Είμαι καλά, ας προχωρήσουμε», έγραψε ο Ντίβατς στο Instagram.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΘΩΡΗΚΤΟ Χάαλαντ, κατατρόπωσε τη Βραζιλία με δυο γκολάρες και έστειλε τους Βίκινγκ στους «8»! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΩΡΗΚΤΟ Χάαλαντ, κατατρόπωσε τη Βραζιλία με δυο γκολάρες και έστειλε τους Βίκινγκ στους «8»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίθανη Νορβηγία νίκησε στα ίσα με 2-1 τη Βραζιλία, έχοντας ξανά για πρωταγωνιστή της τον φοβερό και τρομερό Χάαλαντ και πανηγυρίζοντας μια θρυλική πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ!