Φοβούνται το νέο, προτιμούν το "παλιό"…

Φοβούνται το νέο, προτιμούν το "παλιό"…

Από τις τοποθετήσεις προέδρων ή εκπροσώπων ομάδων που αποφάσισαν να ρίξουν τη ψήφο τους στον αναπληρωτή πρόεδρο (εδώ και πολλά χρόνια) Χάρη Λοϊζίδη, προκύπτει ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα.

Ότι στις διοικήσεις των (πλείστων) ποδοσφαιρικών ομάδων, «φοβούνται» το καινούργιο, το άφθαρτο κι εκείνο που υπόσχεται σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του ποδοσφαίρου.

Μετά την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα, χθες βγήκε κι ο πρόεδρος της ΑΕΛ, δημοσιοποιώντας ότι αποφάσισαν να πάνε με τον «γνήσιο» διάδοχο του «Βασιλιά» εκ Παραλιμνίου.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πότε θα επιστρέψω; Δεν ξέρω, αλλά θα το κάνω σαν γ@μ$μεν$ς σκύλος»!

«Πότε θα επιστρέψω; Δεν ξέρω, αλλά θα το κάνω σαν γ@μ$μεν$ς σκύλος»!

Έναν χρόνο ακριβώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, ο Ματίας Λεσόρ έστειλε ένα ψυχωμένο μήνυμα, με το οποίο έδειξε την επιμονή που τον χαρακτηρίζει.