Συμφωνία της Έβερτον με Γουόκερ για μονοετές συμβόλαιο

Συμφωνία της Έβερτον με Γουόκερ για μονοετές συμβόλαιο

Η Έβερτον φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος απέρριψε την πρόταση της Φενέρμπαχτσε, για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Κάιλ Γουόκερ, μετά τον δανεισμό του στη Μίλαν από την Μάντσεστερ Σίτι…

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο, ο 34χρονος δεξιός μπακ είπε όχι στην πρόταση που του έκανε η Φενέρμπαχτσε για να συνεργαστούν και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον!

 


Ο Γουόκερ προτίμησε να γυρίσει στην Αγγλία και να αγωνιστεί με τα «ζαχαρωτά», συμφωνώντας μαζί τους για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο Άγγλος ακραίος αμυντικός δεν υπολογίζεται πλέον από τους «σίτιζενς», με τους οποίους μέτρησε 319 συμμετοχές και έξι κατακτήσεις Premier League, όλες υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΜΠΕΡΓΚ: «Την πρόκριση την είχαμε εξασφαλίσει από τον αγώνα κόντρα στη Ραπίντ - Ήταν μια καλή ευρωπαϊκή εμπειρία για εμάς»

ΜΠΕΡΓΚ: «Την πρόκριση την είχαμε εξασφαλίσει από τον αγώνα κόντρα στη Ραπίντ - Ήταν μια καλή ευρωπαϊκή εμπειρία για εμάς»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πολωνική Ρακόφ, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Conference League.