Θα υπάρξουν αντιδράσεις για το Σούπερ Καπ αν «κλειδώσει» η... 3η πιθανή ημερομηνία

Θα υπάρξουν αντιδράσεις για το Σούπερ Καπ αν «κλειδώσει» η... 3η πιθανή ημερομηνία

Η ΚΟΠ στην προχθεσινή (13/06) ανακοίνωση της για τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του Σούπερ Καπ 2025, ανέφερε ως 3η επιλογή, τις ημερομηνίες 27, 28 η 29 Δεκεμβρίου.

Αν τελικά... «κλειδώσει» μία από τις τρεις ημερομηνίες, ανάμενεται να υπάρξουν αντιδράσεις από τον ΠΑ.Σ.Π., ενδεχομένως και από Πάφο και ΑΕΚ που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, αφού εκείνες τις μέρες, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει κανονικά να πάρουν άδεια για τις γιορτές για να ξεκουραστούν και να περάσουν μερικές μέρες με τις οικογένειες τους.

Ας ελπίσουμε να προκριθούν αμφότερες στη League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Θυμίζουμε τις άλλες δύο επιλογές που ανακοίνωσε η ΚΟΠ:

17, 18 ή 19 Σεπτεμβρίου
Με την  προϋπόθεση πως και οι δύο ομάδες θα συμμετάσχουν στη League Phase του UEFA Cοnference League.

29 Οκτωβρίου
Με την προϋπόθεση πως τόσο η  Πάφος F.C. όσο και η ΑΕΚ θα συμμετάσχουν στη League Phase Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ως εκ τούτου δεν θα συμμετάσχουν στον Α’ γύρο του Κυπέλλου Coca-Cola.

Να θυμίσουμε ότι ο περσινός αγώνας για το Σούπερ Καπ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Πάφο, διεξήχθη στις 25 Σεπτεμβρίου του 2024 στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μιλάει ξανά στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΑΕΛ - Παρουσιάζει νέα συνεργασία, θα μιλήσει και για άλλα πολύ σημαντικά θέματα

Μιλάει ξανά στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΑΕΛ - Παρουσιάζει νέα συνεργασία, θα μιλήσει και για άλλα πολύ σημαντικά θέματα

Μιλάει ξανά στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση των Θύμιου Αγαθοκλέους και Ζοέλ Νταμάχου.