Ομόνοια: Τους «πείραξε» λίγο παραπάνω η συνθηκολόγηση στην «Αρένα»…

Ομόνοια: Τους «πείραξε» λίγο παραπάνω η συνθηκολόγηση στην «Αρένα»…

Ο Χένιγκ Μπεργκ, τόνισε παρά να μην πάρεις τίποτε, ας είναι και ο βαθμός της ισοπαλίας. Κάπως έτσι το έθεσε ο έμπειρος τεχνικός της Ομόνοιας, στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο σπίτι της.

Αναλύσαμε νωρίτερα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) γιατί θεωρούμε ότι στην ομάδα της Λάρνακας, στο φινάλε δεν τους άφησε αρνητικά συναισθήματα το ψεσινό αποτέλεσμα.

Στην ομάδα της Λευκωσίας, τους δυσαρέστησε το ότι έφυγαν με ένα βαθμό, μόνο γιατί είδαν την διαφορά από την πρωτοπόρο Πάφο, να αυξάνεται στους 4 βαθμούς.

Όπως κύλησε το ματς, όταν ο Νικόλας Παναγιώτου έστειλε τη μπάλα στο τέρμα του Αλομέροβιτς, ένιωσαν έντονα ότι τέθηκαν οι βάσεις για να σπάσουν την έδρα της ΑΕΚ.

Δεν έφτανε που (σωστά) δεν γράφτηκε το 0-2, μερικά λεπτά μετά είδαν τον Καμπρέρα να «νικά» πρώτα τον Νικόλα Παναγιώτου (στον αέρα) και μετά τον Φαμπιάνο.

Αποκλείεται να μην ανησύχησαν οι οπαδοί του τριφυλλιού, ότι θα τους γυρίσουν το ματς οι γηπεδούχοι. Με τις αλλαγές που έγιναν, οι πράσινοι της Λευκωσίας, έδειξαν να θέλουν παραπάνω το τρίποντο.

Σε κάθε περίπτωση, στο πράσινο στρατόπεδο, εκείνο που θα πρέπει να διορθώσουν στην πορεία, είναι ο απολογισμός τους σε παιχνίδια μακριά από την Λευκωσία. Έχουν κάμει δυο ήττες εκτός, με Εθνικό και Απόλλωνα και την χθεσινή ισοπαλία…

Στο ΓΣΠ πέραν από τις ισοπαλίες με Άρη, ΑΠΟΕΛ, έχουν πάρει όλους τους… διαθέσιμους βαθμούς.

Πόλυς Χαραλάμπους 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Τέβες αποκάλυψε ποιος τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τέβες αποκάλυψε ποιος τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Κάρλος Τέβες ήταν καταλυτικός στην κατάκτηση ενός Champions League και δύο τίτλων της Premier League από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα σε μία διετία όμως το 2009 μεταπήδησε στην συμπολίτισσα Σίτι, με τον Αργεντινό να παραδέχεται σε συνέντευξή του πως έφυγε από το “Ολντ Τράφορντ” λόγων υποσχέσεων που δεν τήρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.