Προαιρετική η προπόνηση του Παναθηναϊκού, έξι παίκτες πήγαν στο γήπεδο

Προαιρετική η προπόνηση του Παναθηναϊκού, έξι παίκτες πήγαν στο γήπεδο

Μία ημέρα πριν τον μικρό τελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό, η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν προαιρετική, με μόλις έξι παίκτες να πηγαίνουν στην Etihad Arena.

Μετά τους οδυνηρούς αποκλεισμούς από Φενέρ και Μονακό στα ημιτελικά του Final Four του Άμπου Ντάμπι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι το απόγευμα της Κυριακής (25/05, 17:00) στον μικρό τελικό της Ευρωλίγκας.

Όπως προβλέπει το πρόγραμμα, οι «πράσινοι», είχαν προπόνηση σήμερα το απόγευμα στην Etihad Arena, ενόψει του αυριανού «ντέρμπι αιωνίων».

Ωστόσο, ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες του πήραν την απόφαση να κάνουν προαιρετική την προπόνηση για τους παίκτες τους, με μόλις έξι εξ αυτών να δίνουν το «παρών» στο γήπεδο.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αποκλεισμός-σοκ για την Μπρεστ από το Κύπελλο Γαλλίας

Αποκλεισμός-σοκ για την Μπρεστ από το Κύπελλο Γαλλίας

Η Αβράνς επικράτησε της Μπρεστ στα πέναλτι και την πέταξε εκτός Κυπέλλου Γαλλίας.