Ο Μαρτσίνιακ διαιτητής στον τελικό Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Ο Μαρτσίνιακ διαιτητής στον τελικό Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Ο Σίμον Μαρτσίνιακ ορίστηκε διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

O Πολωνός elite διαιτητής, Szymon Marciniak, ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2025 ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (17/05/2025, 20:00).

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Szymon Marciniak έχει διευθύνει πληθώρα σημαντικών αγώνων σε παγκόσμιο επίπεδο, με κυριότερες διακρίσεις του τον ορισμό του στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Αργεντινή-Γαλλία και στον Τελικό του Champions League 2023 ανάμεσα στην Ίντερ και την Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, ο κ. Marciniak αναδείχθηκε καλύτερος διαιτητής στον κόσμο το 2022 και το 2023.

Στη διαιτητική ομάδα του φετινού τελικού θα συμμετάσχουν επίσης:
1ος Βοηθός: Listkiewicz Tomasz
2ος Βοηθός: Kupsik Adam Michal
4ος Διαιτητής: Παπαδόπουλος Ιωάννης
VAR: Kwiatkowski Tomasz Andrzej
AVAR: Ευαγγέλου Άγγελος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ OAVAR: Παπαπέτρου Αναστάσιος
Παρατηρητής: Μπίκας Γεώργιος
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κατήγγειλε και η Πόρτο τον παίκτη της Μπενφίκα για ρατσισμό στον Βινίσιους!

Κατήγγειλε και η Πόρτο τον παίκτη της Μπενφίκα για ρατσισμό στον Βινίσιους!

Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ οι «δράκοι» κινήθηκαν νομικά στην πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και κατήγγειλαν την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της αιώνιας αντιπάλου για ρατσισμό.

BEST OF THEMASPORTS