Παράπονα για διαιτησία και από Ομόνοια - Η αποβολή και η παρόμοια φάση με Εκπολό

Παράπονα για διαιτησία και από Ομόνοια - Η αποβολή και η παρόμοια φάση με Εκπολό

Παράπονα για τη διαιτησία έχει και η Ομόνοια που διαμαρτύρεται πρώτα για την αυστηρότητα του Ρουμάνου διαιτητή στην αποβολή του Στεπίνσκι αλλά και για την φάση με το πάτημα του Εκπολό στον Σίμιτς.

Στο 28' ο Στεπίνσκι αποβλήθηκε από τον ρεφ Πετρέσκου για πάτημα στον Ροντέν ενώ στην Ομόνοια φωνάζουν για την φάση στο 51' σε παρόμοια φάση με τον Εκπολό όπου ο ρεφ αλλά και ο VARίστας δεν έκαναν παρέμβαση.

Παράπονα εξέφρασε στις δηλώσεις του και ο Αναστασίου που αναφέρθηκε στις δύο φάσεις και την αυστηρότητα του διαιτητή.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών σε Αλφαμέγα, ΓΣΠ & Στέλιος Κυριακίδης

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών σε Αλφαμέγα, ΓΣΠ & Στέλιος Κυριακίδης

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018