Να βάλει τις βάσεις από σήμερα (Πιθανή εντεκάδα)

Να βάλει τις βάσεις από σήμερα (Πιθανή εντεκάδα)

Η Πάφος θέλει από τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα να βάλει βάσεις πρόκρισης

Η Πάφος καλείται να βγάλει αντίδραση μετά την βαριά ήττα από την Ομόνοια και καλύτερος τρόπος από τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου δεν υπάρχει. 

Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο φιλοξενεί σήμερα τον Απόλλωνα στο Στέλιος Κυριακίδης και στόχος είναι μια νίκη με καλό αποτέλεσμα έτσι ώστε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Λεμεσό για να μπορέσει να σφραγίσει την πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό. 

Στα αγωνιστικά νέα εκτός είναι οι Τανλόνγκο και Κίνα. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Ίβουσιτς,  Μπρούνο,  Σαρλια,  Γκολντάρ,  Σίλβα,  Πέπε,  Ντράγκομιρ,  Σούνιτς,  Κορέια,  Ζάιρο,  Τάνκοβιτς. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το χειρότερο τάιμινγκ θεωρητικά, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει!

Το χειρότερο τάιμινγκ θεωρητικά, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει!

Θεωρητικά, είναι το χειρότερο τάιμινγκ για τον Απόλλωνα για να αντιμετωπίσει την Πάφο και μάλιστα εκτός έδρας, αφού οι περσινοί πρωταθλητές προέρχονται από δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις και εύκολες νίκες με πολλά γκολ, δείχνοντας πως ξαναβρίσκουν τον παλιό καλό τους εαυτό και παρουσιάζονται έτοιμοι για αντεπίθεση στα πλέι-οφ, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος.