Πήραν από ένα βαθμό Δόξα και Καρμιώτισσα
Στον αγώνα της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Δόξα και Καρμιώτισσα μοιράστηκαν τον ένα βαθμό στο τελικό 1-1.




Στον επαναληπτικό η Ανόρθωση νίκησε με 2-1 την Ομόνοια Λευκωσίας και σε συνδιασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στην έδρα της, προκρίθηκε με συνολικό σκορ 5-2.
Ο αντίπαλος της Ανόρθωσης για τον τελικό που θα διεξαχθεί μετά την λήξη του Πρωταθλήματος Νέων Α' Κατηγορίας, θα προκύψει από το ζευγάρι του αγώνα Πάφος FC - Αγία Νάπα.
Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε η Πάφος με 1-0 και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου στην Αγία Νάπα.
Η Ανόρθωση για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε διαδοχικά τον Οθέλλο Αθηαίνου με 2-0, τον Ακρίτα Χλώρακας με 2-1, στην προημιτελική φάση τον Απόλλωνα με 4-0 και στα ημιτελικά την Ομόνοια Λευκωσίας.
Από ιστοσελίδα ΚΟΠ
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις