ΚΑΝΑΝΤΙ: «Η ΑΕΛ ήταν πιο αποφασιστική στο ένας εναντίον ενός και αυτό έκρινε το παιχνίδι»

ΚΑΝΑΝΤΙ: «Η ΑΕΛ ήταν πιο αποφασιστική στο ένας εναντίον ενός και αυτό έκρινε το παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΕΝΠ Νταμίρ Κάναντι μετά το ματς με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς. Υστερήσαμε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα, ήταν καλύτερη στις πρώτες επαφές. Ισορροπήσαμε μετά το χαμένο πέναλτι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε και κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Φλίτερ. Δουλεύουμε καλά στατικά και μας πληγώνει που δεχθήκαμε γκολ από κόρνερ. Ήταν εύκολο γκολ. Η ΑΕΛ ήταν πιο αποφασιστική στο ένας εναντίον ενός και στο τέλος της ημέρας αυτό έκρινε το παιχνίδι. Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία».

Για την αλλαγή του Ανδρέου στο ημίχρονο: «Ήταν τακτικής αυτή του Ανδρέου. Ο Ροντρίγκο είναι πιο επιθετικός στα μαρκαρίσματα και ήθελα να δώσω περισσότερη ταχύτητα στο αμυντικό κομμάτι και να έχουμε ταχύτητα στις αντεπιθέσεις».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συνελήφθη και ο 17χρονος για τα επεισόδια στη Νέα Σαλαμίνα - Στο κελί 7 πρόσωπα

Συνελήφθη και ο 17χρονος για τα επεισόδια στη Νέα Σαλαμίνα - Στο κελί 7 πρόσωπα

Εντοπίστηκε σήμερα 01/09/2026 και συνελήφθη 17χρονος, ο οποίος καταζητείτο στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης επίθεσης και οχλαγωγίας, που διαπράχθηκε στο χρονικό διάστημα 23–24 Αυγούστου, 2026, στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Αμμόχωστος», όπου διεξήχθη εκδήλωση για τους φιλάθλους του σωματείου Νέας Σαλαμίνας.