Διπλό κορυφής

Διπλό κορυφής

Ο Άρης πάει στην Αρένα με στόχο μόνο το διπλό που ενδέχεται να τον ανεβάσει μόνο στην πρώτη θέση

Ο Άρης είναι σε απόσταση αναπνοής από την Πάφο και το μυαλό του είναι μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και για να γίνει αυτό πρέπει να περάσει και αύριο από την Αρένα κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ομάδα του Σπιλέφσκι σε ενδεχόμενο διπλό μπορεί να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή σε περίπτωση απώλειας της Πάφου  και με αυτό το κίνητρο θα μπει στο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Champions League: Αυτά είναι τα ΦΑΒΟΡΙ για την κατάκτηση της κούπας - Πρώτο η... Άρσεναλ με 31,6%, 5ο η Ρεάλ με... 11%! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Champions League: Αυτά είναι τα ΦΑΒΟΡΙ για την κατάκτηση της κούπας - Πρώτο η... Άρσεναλ με 31,6%, 5ο η Ρεάλ με... 11%! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Διαβάστε ποια είναι τα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας του Champions League, λίγο πριν από τις πρώτες μάχες για τα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.