Οριστικά χωρίς Γκος και Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός με Ερυθρό Αστέρα

Οριστικά χωρίς Γκος και Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός με Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί οριστικά χωρίς τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Τάιλερ Ντόρσεϊ στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (20:00) τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό νικηφόρο σερί έξι αγώνων που έχει φτιάξει στην Ευρωλίγκα.

Εμπόδιο στην προσπάθειά του αυτή θα έχει τις πολλές απουσίες. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα των Τόμας Γουόκαπ, Κίναν Έβανς και Μόουζες Ράιτ, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν να διαχειριστούν δύο ακόμη. Συγκεκριμένα, δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους Σέρβους οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο πρώτος τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει ήδη αναφέρει από χθες (19/03) πως πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμος. Από την άλλη, ο Ντόρσεϊ υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς πρωταθλήματος με το Μαρούσι και δεν είναι στο 100% ώστε να αγωνιστεί.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: ΑΕΚ - Freedom24 Krasava ΕΝΥ 0-0 (A' HMIXΡΟΝΟ)

LIVE: ΑΕΚ - Freedom24 Krasava ΕΝΥ 0-0 (A' HMIXΡΟΝΟ)

Η ΑΕΚ κοντράρεται σήμερα το απόγευμα (17:00) στην «Αρένα» με την Freedom24 Krasava ΕΝΥ για τη 18η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com, θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.