ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ: «Να δώσει η ομάδα την ευκαιρία στους επόμενους» (ΒΙΝΤΕΟ)
17.03.2025 - 17:01
Δηλώσεις του Ανδρόνικου Κακουλλή στο ΟΜΟΝΟΙΑTV.
Ο Κύπριος φορ της ΑΪΚ αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στην σουηδική ομάδα, τον Ιωάννη Πίττα, τους επόμενους νεαρούς στην Ομόνοια.
«Αυτό που κρατώ είναι ότι εκπλήρωσα τα όνειρα μου, αξιώθηκα να φορέσω και το περιβραχιόνιο, μπορούσα να είχα καλύτερους αριθμούς, όμως το γεγονός ότι εξελίχθηκα τόσο δεν είναι κάτι σύνηθες μέσω της πίεσης για το αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων.
Για τον Χένινγκ Μπεργκ: «Είναι αμοιβαία η εκτίμηση, ζητήθηκε η άποψη του για την μεταγραφή».
Για τους νεαρούς: «Τα ινδάλματα είναι άλλοι στην ομάδα, όχι εγώ. Να δουλεύουν σκληρά, να μην απογοητευτούν στα πισωγυρίσματα. Πάντα θα υπάρχουν καλύτεροι. Να προσπαθήσουν όπως εγώ για τα όνειρα. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί κανείς. Μακάρι να προχωρήσει η ομάδα, θα τα ξαναπούμε εδώ είτε στο γήπεδο είτε ως οπαδός».
Νεκρά είναι τα δύο μέλη του πληρώματος του ενός ελικοπτέρου που συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής (2/8) στην Ψάθα ύστερα από σύγκρουση στον αέρα με ένα δεύτερο κατά την κατάσβεση της φωτιάς στην Αττικοβοιωτία.