«Είχα πρότυπο τον Κολίνα, αλλά έχασα πάσα ιδέα... - Με ρώτησε ο Μάζιτς αν γνωρίζω Λευκαρίτη για να βάλω μέσο»

«Είχα πρότυπο τον Κολίνα, αλλά έχασα πάσα ιδέα...  - Με ρώτησε ο Μάζιτς αν γνωρίζω Λευκαρίτη για να βάλω μέσο»

Καλεσμένος στο podcast «Πράσινο Transistor» ήταν ο πρώην διαιτητής Λεόντιος Τράττος.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρότυπο του ήταν ο Πιερλουίτζι Κολίνα, όμως... ανατράπηκε η άποψη του όταν τον γνώρισε (στο 10:22 του βίντεο), ενώ αναφέρθηκε στον Μάζιτς (στο 11:55 του βίντεο ).

«Ήμουν σε ένα σεμινάριο και ήμουν με τον κύριο Μάζιτς. Με ρώτησε ο Μάζιτς αν ξέρω τον Μάριο Λευκαρίτη για να βάλω μέσο».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Ο Ακίλε Πολονάρα μάχεται θαρραλέα με τον καρκίνο και λίγο πριν εκδοθεί το βιβλίο του, όπου προφανώς θα αποκαλυφθούν τα πάντα σχετικά με τον πολυτάραχο και γεμάτο αγωνία βίο του, παραχώρησε μία αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη.