Τα πήρε... όλα και φεύγει ο Καρσέδο
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κοουτσάρει για τελευταία φορά την Πάφο στο ματς με τον Απόλλωνα.




Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη ετοιμάζεται για τις εγχώριες διοργανώσεις στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Τα πλέι οφ για την Πάφο ξεκινάνε σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα εκτός έδρας και στόχος είναι μόνο η νίκη.
Προφανώς και ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος γιατί ναι μεν η Πάφος είναι το φαβορί αλλά λόγω του ταξιδιού στην Σουηδία, με την κούραση και χωρίς χρόνο για ανάσες, αυτό κάνει δύσκολο το εγχείρημα. Βέβαια η Πάφος έχει ένα μεγάλο ροστερ και για αυτό πρέπει να κάνει τα μαγικά του ο Ισπανός τεχνικός.
Στα αγωνιστικά νέα εκτός θα είναι ο Άντερσον, την ίδια ώρα που επιστρέφουν οι Τανλόνγκο και Μπουκαμίρ.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Ίβουσιτς, Μπρούνο, Μπουκαμίρ, Σαρλια, Σίλβα, Σούνιτς, Τανλόνγκο, Ντράγκομιρ, Κορέια, Όρσιτς και Ζάιρο.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις