Ο Ρονάλντο και η πιο βάναυση ιστορία του: «Εμεινα με το στόμα ανοιχτό, μου έριξε τρεις μπουνιές χωρίς να το καταλάβω»
Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, Ρονάλντο Ναζάριο θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος επιθετικός όλων των εποχών.




Με την 19η φετινή νίκη της η αήττητη Πάφος έφτασε στους 59 βαθμούς, έντεκα περισσότερους από την δεύτερη της κατάταξης Ομόνοια Λευκωσίας που έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.
Η ΑΕΚ έμεινε στους 47 βαθμούς μετά την ήττα της στο ντέρμπι και την έπιασε ο ΑΠΟΕΛ που επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Άχνας και πέρασε στην 3η θέση.
Στις άλλες σημερινές αναμετρήσεις ο Άρης νίκησε εκτός έδρας τη Δόξα Κατωκοπιάς με 10-0, ο Απόλλωνας νίκησε με 3-0 την ΑΕΛ και η Ανόρθωση 2-0 την ΠΑΕΕΚ.
Ο αγώνας της Νέας Σαλαμίνας με την Ομόνοια 29Μ θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις