Με Κώτσιρα, Μαξίμοβιτς και Σφιντέρσκι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Φιορεντίνα

Με Κώτσιρα, Μαξίμοβιτς και Σφιντέρσκι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Φιορεντίνα

Δείτε τις του Ρουί Βιτόρια για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Φιορεντίνα, για τους «16» του Conference League, που ξεκινάει σε μια ώρα σχεδόν, στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Φιορεντίνα, στο Ολυμπιακό στάδιο. στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, για τους «16» του Conference League.

Με τον Ρουί Βιτόρια να καταλήγει στους παίκτες του «τριφυλλιού» που θα βρεθούν στο βασικό σχήμα κόντρα στους «βιόλα».

Προχωρώντας σε δύο αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και επαναφέροντας στην 11άδα τους Μαξίμοβιτς και Αράο.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Ντραγκόφσκι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα.

Αράο, Σιώπης και Ουναΐ θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ οι Τετέ-Τζούριτσιτς στα άκρα και ο Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τους... «ζώνουν τα φίδια» - Αυτό που περιμένουν άμεσα

Τους... «ζώνουν τα φίδια» - Αυτό που περιμένουν άμεσα

Έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους, αλλά στον ΑΠΟΕΛ προβληματίζονται από τις εμφανίσεις των «γαλαζοκιτρίνων» στα τελευταία τρία παιχνίδια που ήταν όλα ντέρμπι, όπου η ομάδα είχε απολογισμό δύο ισοπαλίες και μία ήττα.