Κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Αταλάντα
Η Αταλάντα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League της νέας σεζόν.




Ο τελευταίος εξέπεμψε SOS, καλώντας τους να… μαζευτούν όλοι, για να εξετάσουν λύσεις πως θα αντιμετωπιστούν οι οικονομικοί σκόπελοι που έχουν «κυκλώσει» την ομάδα και τον σύλλογο.
Ο Χρήστος Πουλλαίδης, δεν είναι πλέον μεγαλομέτοχος, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον, αν θα δώσει το παρών του.
Το ότι αρκετοί από τους προσκεκλημένους, νομικά έχουν ευθύνη για τις ποινικές διαδικασίες που ξεκίνησαν από τις κρατικές υπηρεσίες, ενδεχομένως να τους οδηγήσει στη συνάντηση του Σαββάτου.
Βλέπετε ο σημερινός πρόεδρος του σωματείου, στην επιστολή – πρόσκληση που τους κοινοποίησε, πρόταξε τις συνέπειες που θα έχουν κάποιοι που διετέλεσαν στις διοικήσεις.
Για όσους δεν το αντιλαμβάνονται, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, απο κάθε άλλη φορά.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις