Πρέπει να βάλει τέλος στον κατήφορο (Πιθανή εντεκάδα)

Πρέπει να βάλει τέλος στον κατήφορο (Πιθανή εντεκάδα)

Η ΑΕΛ είναι με την πλάτη στον τοίχο και επιβάλλεται να έχει κέρδος σήμερα με τον Άρη

Από το τέλος του 2024 και μέχρι στιγμής το 2025, τα πράγματα είναι εφιαλτικά για την ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού αγνοούν την νίκη από τις 8 Δεκεμβρίου 2024 όταν επικράτησαν με 4-0 της Καρμιώτισσας. 

Έκτοτε μόνο ισοπαλίες και περισσότερες ήττες , με αυτή την πορεία να έχει φέρει την ΑΕΛ σε μια θέση που κακά τα ψέματα παλεύει να σωθεί.  Αυτό βάζει πίεση στον Μάριο Νικολάου και σε όλο το οικοδόμημα της ΑΕΛ που σήμερα κόντρα στον Άρη αν και αουτσάιντερ πρέπει να έχει κέρδος. 

Στα αγωνιστικά νέα εκτός θα είναι οι Ζαχαρίου και Παπαφώτης. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Μπράγκα,  Κονσταντίνι,  Στόλνικ,  Ουεντραόγκο,  Φραντζής , Μάμας,  Στρούμια, Νεοφύτου,  Λεσοβόϊ,  Τοκού και Ζε Τούρμπο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λέτε να ξανακάνει... πάταγο η Πάφος; «Νοσοκομείο» η Γιουβέντους πριν το μεταξύ τους ματς!

Λέτε να ξανακάνει... πάταγο η Πάφος; «Νοσοκομείο» η Γιουβέντους πριν το μεταξύ τους ματς!

Την ερχόμενη Τετάρτη (10/12, 22:00) η Πάφος FC έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για το Champions League, αφού θα αντιμετωπίσει στο Τορίνο τη Γιουβέντους, για την 6η αγωνιστική της League Phase.

BEST OF THEMASPORTS