ΧΙΜΕΝΕΘ: «Καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να λειτουργεί με τόσα προβλήματα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΙΜΕΝΕΘ: «Καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να λειτουργεί με τόσα προβλήματα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μανόλο Χιμένεθ, μετά το τέλος του αποψινού αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Τσέλιε Σλοβενίας, για τα πλέι-οφ του Conference League. Σημειώνουμε ότι ο Ισπανός τεχνικός είδε το ματς από κερκίδα λόγω τιμωρίας.

Αρχικά μίλησε στη Cytavision:

«Η αλήθεια είναι ότι η Τσέλιε ήταν καλύτερη από εμάς. Με τους ποδοσφαιριστές που είχαμε στη διάθεση μας, δώσαμε τα πάντα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορούμε να βρούμε καμία ομάδα στον κόσμο με τόσα προβλήματα και να μπορεί να λειτουργεί. Δεν μπορώ να πω δημόσια ποιο είναι το πρόβλημα. Δεν είμαστε η ίδια ομάδα που ξεκίνησε σε αυτή την διοργάνωση. Μακάρι να έρθουν πίσω νωρίς οι τραυματίες, αλλά δεν το νομίζω».

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

Γιατί είχε αυτή την κακή εμφάνιση το ΑΠΟΕΛ στον πιο κρίσιμο αγώνα: «Λυπάμαι πολύ για την απογοήτευση των οπαδών και των ποδοσφαιριστών. Τα δώσαμε όλα και προσπαθήσαμε πολύ. Η Τσέλιε έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς, εκτός από τα πρώτα 20 λεπτά».

Για το αν νιώθει πως είναι επισφαλής η θέση του: «Είναι κάτι που δεν θα σκεφτώ ποτέ μου, αύριο θα κάνουμε προπόνηση και με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε θα ετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα».

Για το γεγονός ότι δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, παρόλο που ήθελε γκολ το ΑΠΟΕΛ: «Δεν υπήρχαν άλλοι στον πάγκο που μπορούσαν να επιτεθούν, τους βάλαμε όλους στο παιχνίδι, αλλά δεν έγινε κάτι».

Για το ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα κρίσιμο παιχνίδι φέτος: «Είναι αλήθεια αυτό και πρέπει να το αναλύσουμε και να βρούμε τι φταίει».

Για τους τραυματίες: «Αυτό που συμβαίνει στον Αλέχο, στον Σαρφό και στον Παναγιώτη είναι ότι αν βιαστείς να επιστρέψεις από τραυματισμό, μπορείς να πάθεις χειρότερα. Για τον Αμπάνια φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του, ελπίζω να μην είναι».

Για το τι μπορεί να διεκδικήσει φέτος ο ΑΠΟΕΛ: «Να σταματήσουν οι τραυματισμοί για να φτιάξουμε την ομάδα που είχαμε, ούτως ώστε να παλέψουμε για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εγώ δουλεύω για το καλό της ομάδας, ότι και αν πω θα το χρησιμοποιήσετε ως δικαιολογία, όμως εγώ δεν ψάχνω δικαιολογίες.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η Ρεάλ έχει ετοιμάσει μια έκθεση για τη FIFA σχετικά με τη διαιτησία στην Ισπανία κατά την εποχή του “Νεγκρέιρα”.

BEST OF THEMASPORTS