ΜΑΡΤΙΝΣ: «Κρατάμε τα θετικά, για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια»

ΜΑΡΤΙΝΣ: «Κρατάμε τα θετικά, για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου, Ούγκο Μαρτίνς, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας, για την 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Αναλυτικά:

«H πίκρα είναι γιατί δεν πήραμε βαθμούς. Το κάναμε και πάλι, παλέψαμε δείξαμε ότι δεν παραδινόμαστε απέναντι σε ένα δυνατό και δύσκολο αντίπαλο. Αυτό είναι μέρος της βελτίωσης. Θέλουμε βαθμούς για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Αλλά όταν δεν μπορείς ούτε να κερδίσεις ούτε να χάσεις, προσπαθείς να πάρεις τα θετικά από κάθε παιχνίδι. Υπήρχε ένταση, προσπάθεια και τα δίνουν όλα οι ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε και αυτό το θέμα με τους τερματοφύλακες. Έπαιξε σήμερα ένα νεαρό παιδί για αρκετή ώρα. Κρατάμε τα θετικά, για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια και να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παρουσία Δημήτρη Γιαννακόπουλου η προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Παρουσία Δημήτρη Γιαννακόπουλου η προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Το «παρών» στη σημερινή (10/3) προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Telekom Center Athens ενόψει του ματς με τη Ζάλγκιρις, έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος!