Ολυμπιακός: Εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του Γουόκαπ στον τελικό

Ολυμπιακός: Εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του Γουόκαπ στον τελικό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι η συμμετοχή του Τόμας Γουόκαπ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR είναι αρκετά δύσκολη,

"Αυτή τη στιγμή δείχνει εξαιρετικά δύσκολο", ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα αναφορικά με τη συμμετοχή του Τόμας Γουόκαπ στον τελικό του ΟΠΑΠ Final Eight ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR (16/2, 20:15, ΕΡΤ3Match Center από το SPORT24).

Ο Τόμας Γουόκαπ είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στη μέση από τον προημιτελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο την Καρδίτσα και έκτοτε δεν έχει αγωνιστει.

Όπως δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, ο παίκτης δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τα υπάρχοντα δεδομένα

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Ο Ακίλε Πολονάρα μάχεται θαρραλέα με τον καρκίνο και λίγο πριν εκδοθεί το βιβλίο του, όπου προφανώς θα αποκαλυφθούν τα πάντα σχετικά με τον πολυτάραχο και γεμάτο αγωνία βίο του, παραχώρησε μία αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη.