Να μην πατήσει άλλη μπανανόφλουδα (Πιθανή εντεκάδα)

Να μην πατήσει άλλη μπανανόφλουδα (Πιθανή εντεκάδα)

Ο Απόλλωνας θέλει επιστροφή στις νίκες για το πρωτάθλημα

Η ήττα από την Ομόνοια 29ης Μαΐου ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τον Απόλλωνα  ,ωστόσο αυτό καλύφθηκε από την σπουδαία πρόκριση της ομάδας στο κύπελλο και τον αγώνα με την Ανόρθωση. 

Ο Απόλλωνας το τελευταίο διάστημα και από την μέρα έλευσης του Σωφρόνη Αυγουστή είναι εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο Κύπριος τεχνικός βγάζει όλα τα καλά στοιχεία των παικτών στο γήπεδο και αυτό φέρνει επιθυμητά αποτελέσματα που κρατάνε όσο να είναι τον Απόλλωνα μέσα στους στόχους του.

Στον σημερινό αγώνα κοντά στην Ομόνοια Αραδίππου οι γαλάζιοι έχουν τον πρώτο λόγο,  αλλά συνάμα πρέπει να είναι και προσεκτικοί έτσι ώστε να μην την πάθουν ξανά όπως με την Ομόνοια 29ης Μαΐου. 

Στα αγωνιστικά νέα εκτός θα είναι ο Μάρκες για τους επόμενους δύο μήνες,  ενώ τραυματίες παραμένουν Λαμ και Μαλεκκίδης.  Επιστρέφει ο Σπόλιαριτς. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Κουν, Σάντος,  Βούρος,  Ντε Μάρκο,  Ζμέρχαλ,  Ντε Αλμειδα,  Χαμπος, Ντουοντού, Βεισμπεκ,  Σαγκάλ και Ντορεγκαράι. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Δοκάρια, ακυρωμένα γκολ και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τη Σοσιεδάδ να επικρατεί 2-1 της Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της La Liga.