Μουντιάλ 2026: Γιατί ο Ζοάο Φέλιξ έβαλε περούκα στον Μπρούνο Φερνάντες
Ο Ζοάο Φέλιξ... κάρφωσε στο κεφάλι του Μπρούνο Φερνάντες μία περούκα μετά από γκολ της Πορτογαλίας ενάντια στο Ουζμπεκιστάν, με την κίνησή του να μην είναι τυχαία.




O 45χρονος διαγώνιος θα ενισχύσει τη θέση που χρειαζόταν στήριξη, λόγω της επιβάρυνσης του Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος θα προφυλαχθεί για τα κρίσιμα ματς των Πειραιωτών σε Ελλάδα (πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ) και Champions League.
Ο Αρμενάκης θα πραγματοποιήσει σήμερα την τελευταία του προπόνηση με τον Πήγασο Πολίχνης και αύριο το πρωί θα βρεθεί στον Πειραιά, έτοιμος να τεθεί υπό τις οδηγίες του Αντρέα Γκαρντίνι.
Στα 45 του χρόνια, με εντυπωσιακή απόδοση φέτος στον Πήγασο, επιστρέφει στον Ολυμπιακό ύστερα από 19 χρόνια, έχοντας φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας τη σεζόν 2005-06.
sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις