Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες είναι αυτοί που εφαρμόζουν τα σχέδια και παίρνουν τη νίκη»

Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες είναι αυτοί που εφαρμόζουν τα σχέδια και παίρνουν τη νίκη»

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 1-0 της Πόρτο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να πηγαίνει βήμα-βήμα και να βλέπει το κάθε ματς ξεχωριστά, ενώ ανέφερε πως οι παίκτες είναι εκείνοι που εφαρμόζουν τα σχέδια και παίρνουν τη νίκη.

Όσα δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός:

Για το παιχνίδι: Πραγματικά το πλάνο μας ήταν έτοιμο με σκοπό να κερδίσουμε. Οι παίκτες είναι, όμως αυτοί που εφαρμόζουν τα σχέδια και παίρνουν τη νίκη.

Για το τι έδειξε ο Ολυμπιακός: Πάντα προσπαθούμε να αντισταθούμε όταν αντιμετωπίζουμε δύσκολα διαστήματα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί. Αυτό που πιστεύω είναι πως οι παίκτες είναι αυτοί που διαχειρίζονται την πίεση και φέρνουν τη νίκη.

Για το αν πιστεύει σε νέα ευρωπαϊκή διάκριση: Βήμα - βήμα προχωράμε. Μέχρι στιγμής τα πήγαμε καλά. Αλλά πρέπει να πηγαίνουμε βήμα - βήμα. Επόμενος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς.

Για το αν είναι έτοιμος εκείνος και οι συνεργάτες του για μία ακόμα ιστορική χρονιά: Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τον Μάιο. Αν πιστεύουμε πως θα πάμε και στις τρεις διοργανώσεις καλά, στο τέλος θα κάνουμε λάθη που μπορεί να κοστίσουν. Πρέπει να βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι.

Για το πως αισθάνεται: Νιώθω καλά, όταν βλέπω τους παίκτες να τα καταφέρνουν σε κρίσιμες στιγμές να προχωράνε. Ένας προπονητής δεν μπορεί να μην νιώθει καλά με αυτό.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.