Τρίτο ροζ φύλλο για την Πετρολίνα ΑΕΚ στο FIBA Europe Cup
Την τρίτη νίκη της σε τέσσερα παιχνίδια πέτυχε η Πετρολίνα ΑΕΚ κερδίζοντας εκτός έδρας με 85-69 τη ΜΖΤ Σκόπιε, για την 4η αγωνιστική του FIBA Europe Cup.




Στόχος της συνάντησης είναι η επανένταξη των ομάδων στο σχέδιο αποπληρωμής οφειλών προς το κράτος, από το οποίο είχαν αποβληθεί λόγω μη καταβολής δόσεων. Για να επανενταχθούν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε κρατικές χορηγίες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι ομάδες πρέπει να πληρώσουν περίπου το 50% των νέων οφειλών, συνολικού ύψους €4,1 εκατ.
Τα ποσά που οφείλει κάθε ομάδα είναι: ΑΠΟΕΛ – €666.800, ΑΕΛ – €683.200, Απόλλωνας – €1 εκατ., Ανόρθωση – €188.000. Η εξόφληση μέρους των οφειλών θα θεωρηθεί ως θετική κίνηση για να αποφευχθεί η αποστολή κατηγορητηρίων.
Επίσης, θα υπάρξει ξεχωριστή συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΛ για να διευκρινιστεί αν η τωρινή διοίκηση φέρει ευθύνη για οφειλές της προηγούμενης.
Οι ομάδες αναμένεται να προτείνουν την άμεση εξόφληση μέρους των οφειλών και την πληρωμή του υπολοίπου σε δόσεις.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις