Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις
Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.




Συγκεκριμένα, οι «γαλαζοκίτρινοι» έγραψαν το εξής σχόλιο, δείχνοντας την ενόχληση τους:
«Πρωταθλητής Κύπρου για 29η φορά (ρεκόρ χώρας), καλύτερη ομάδα σε βαθμολογική συγκομιδή στο Conference League (ρεκόρ χώρας), κάτοχος του Super Cup απέναντι στην Πάφο (ρεκόρ χώρας) και στο 2024, με 4 νίκες απέναντι στην ομάδα που η ΕΑΚ ανέδειξε ως κορυφαία στους Άνδρες, μέσα στο 2024. Κρίμα πραγματικά για ένα θεσμό που τα προηγούμενα χρόνια ήταν η πιστοποίηση της αντικειμενικότητας».
Πρωταθλητής Κύπρου για 29η φορά (ρεκόρ χώρας), καλύτερη ομάδα σε βαθμολογική συγκομιδή στο Conference League (ρεκόρ χώρας), κάτοχος του Super Cup απέναντι στην Πάφο (ρεκόρ χώρας) και στο 2024, με 4 νίκες απέναντι στην ομάδα που η ΕΑΚ ανέδειξε ως κορυφαία στους Άνδρες,μέσα στο… pic.twitter.com/Wmys3eTS5v
— APOEL FC (@apoelfcofficial) January 16, 2025
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις