Ανακοίνωση ΚΟΑ για την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ποδοσφαιρίστριας

Ανακοίνωση ΚΟΑ για την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ποδοσφαιρίστριας

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ για την καταγγελία ποδοσφαιρίστριας για σεξουαλική παρενόχληση:

«Μετά από καταγγελία που έλαβε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σήμερα (14/01/2025) το πρωί για σεξουαλική παρενόχληση αθλήτριας, ο ΚΟΑ ενήργησε άμεσα και έχει ήδη αποσταλεί απάντηση με τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν.

Παρακάτω δημοσιοποιούμε την επιστολή που έστειλε ο Οργανισμός στον δικηγόρο που εκπροσωπεί την αθλήτρια σωματείου του Γυναικείου Πρωταθλήματος της ΚΟΠ και τον ΠΑΣΠ.

Η επιστολή έχει κοινοποιηθεί στην Επίτροπο Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην Επίτροπο Ισότητας των Φύλων, στην ΚΟΠ και στην Αστυνομία Κύπρου.

Βρείτε αυτούσια την επιστολή ΕΔΩ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Με Μαγιαμπέλα στην αποστολή η Ομόνοια - Πίστη και πάθος για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με Μαγιαμπέλα στην αποστολή η Ομόνοια - Πίστη και πάθος για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με προπόνηση που έγινε σήμερα (26/08) στο «Ηλίας Πούλλος», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον αυριανό (27/08, 20:00) επαναληπτικό αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη Σέντ Τρούιντεν, για τα πλέι-οφ του Europa League.

BEST OF THEMASPORTS