Ξανά μανά για Γιόνσεν και Ομόνοια!

Ξανά μανά για Γιόνσεν και Ομόνοια!

Για μία ακόμη φορά εμπλέκεται στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας το όνομα του 33χρονου Νορβηγού επιθετικού, Bjorn Johnsen (Μπιόρν Γιόνσεν)!

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Γεωργίας, ο Γιόνσεν θα αποχωρήσει από την Τορπέντο Κουτάισι και είναι (ξανά...) σε συζητήσεις με την Ομόνοια, για να ενταχθεί στο ρόστερ των «πράσινων» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Σημειώνουμε ότι πέρσι ο Γιόνσεν ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Γεωργίας με 23 τέρματα.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η απίθανη άμυνα και το κλέψιμο του Χέιζ-Ντέιβις που έδωσε τη νίκη-«χρυσάφι» στον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίθανη άμυνα και το κλέψιμο του Χέιζ-Ντέιβις που έδωσε τη νίκη-«χρυσάφι» στον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την τελευταία άμυνα που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Βαλένθια, με το εντυπωσιακό double-team των Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και Τζέντι Όσμαν να οδηγεί στο κλέψιμο του Αμερικανού.