«Είχαμε υπομονή, μετά το 1-0 έγιναν όλα πιο εύκολα για μας» - Αφιέρωση σε Κοσταντίνοφ-Ντονγκαλά

«Είχαμε υπομονή, μετά το 1-0 έγιναν όλα πιο εύκολα για μας» - Αφιέρωση σε Κοσταντίνοφ-Ντονγκαλά

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Μανόλο Χιμένεθ μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

«Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι κι ας έληξε με 3-0. Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε απίστευτα πολύς χρόνος, καθώς ο αντίπαλος θέλοντας να παίξει με βάση τις δυνατότητές του κατέβασε ένα πολύ κλειστό σύνολο και μας δυσκόλεψε.

Είχαμε την υπομονή να κυκλοφορήσαμε την μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή και μετά το 1-0 όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα. Μας άξιζε η νίκη, η οποία ήλθε απέναντι σ' έναν αντίπαλο που έκανε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και μας δυσκόλεψε».

«Αυτός ο αγώνας είχε μία αφιέρωση από την πλευρά μου, για τους δύο ιστορικούς ποδοσφαιριστές που δεν είναι πλέον μαζί μας καθώς και για τους Κονσταντίνοφ και Ντονγκαλά που έδωσαν πολλά στο ΑΠΟΕΛ. Όταν ήταν στο ΑΠΟΕΛ τα έδιναν όλα».

Ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε για την περίπτωση Πιέρου Σωτηρίου και απάντησε ως ακολούθως: «Είναι ένας Κύπρος και ενδιαφέρον ποδοσφαιριστής. Θα ήθελα να μπορούσα να τον έχω στην διάθεση μου».

 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΑΛΟΣ στην Αγγλία: Ιδιοκτήτης συλλόγου της Premier League κατηγορείται ότι ηγείτο ενός μυστικού συνδικάτου τζόγου!

ΣΑΛΟΣ στην Αγγλία: Ιδιοκτήτης συλλόγου της Premier League κατηγορείται ότι ηγείτο ενός μυστικού συνδικάτου τζόγου!

Ως αρχηγός κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, που απέφερε κέρδη άνω των 600 εκατομμυρίων λιρών, κατηγορείται ο ιδιοκτήτης της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ. Της ομάδας της Premier League που έχει στις τάξεις της τους Στέφανο Τζίμα και Μπάμπη Κωστούλα.