«Φόνισσα» των γιγάντων η Ποντεβέδρα: Μετά τη Βιγιαρεάλ, έριξε νοκ-άουτ με τριάρα την Μαγιόρκα!

«Φόνισσα» των γιγάντων η Ποντεβέδρα: Μετά τη Βιγιαρεάλ, έριξε νοκ-άουτ με τριάρα την Μαγιόρκα!

Ταπεινωτικό αποκλεισμό γνώρισε η Μαγιόρκα. Το σύνολο του Αρασάτε παρατάχθηκε με αλλαγές και ενδεχομένως υποτίμησε την Ποντεβέδρα, η οποία την τιμώρησε επικρατώντας με το ευρύ 3-0.

Ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε δεόντως από όλους, αφού πρόκειται για μια ομάδα 4ης κατηγορίας που πέταξε εκτός δεύτερη σερί της La Liga, αφού είχε προηγηθεί η Βιγιαρεάλ.

Ο Ντε Αλμέιδα στο 21’ έδωσε το πρώτο… κροσέ, ο Γιέλκο Πίνο στο 49’ το δεύτερο και το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στο 72’ από τον Σάντσες, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Βαγεκάνο δεν έπεσε θύμα έκπληξης από τη μεριά της, επικρατώντας με σκορ 3-1 στην έδρα της Φερόλ στη φάση των «32».

Πάτσα και Ντε Φρούτος έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων από το μισάωρο του πρώτου μέρους, με τον ντε Φρούτος να σκοράρει ξανά στο 59’ για το 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν απλώς να πετύχουν το γκολ της τιμής στο φινάλε, με τον Χιμένεθ να γράφει το 3-1 στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Εγώ του πρότεινα την πλασμαφαίρεση» είπε η γιατρός της Stem Cell, τι είναι η θεραπεία που είχε προγραμματίσει να κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης

«Εγώ του πρότεινα την πλασμαφαίρεση» είπε η γιατρός της Stem Cell, τι είναι η θεραπεία που είχε προγραμματίσει να κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μεταβεί το απόγευμα της Τετάρτης (9/9) στη μονάδα Stem Cell στο Κολωνάκι, προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης. Είχε προηγηθεί ένα πρώτο ραντεβού την προηγουμένη, ενώ η διαδικασία είχε προγραμματιστεί για την επόμενη ημέρα.