Ρεάλ: Πέρασε το τεστ και παίζει στη ρεβάνς με Ατλέτικο ο Εμπαπέ

Ρεάλ: Πέρασε το τεστ και παίζει στη ρεβάνς με Ατλέτικο ο Εμπαπέ

Με Εμπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης απόψε στο Metropolitano απέναντι στην Ατλέτικο.

Στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για τον για τον αποψινό (12/3) δεύτερο αγώνα στη φάση των «16» του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο στον τελευταίο αγώνα με την Ράγιο Βαγεκάνο (2-1), απουσίαζε από τη χθεσινή προπόνηση, αλλά σήμερα το πρωί πέρασε τα ιατρικά τεστ και μπήκε στην αποστολή, ενώ πιθανότατα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και βασικός.

Σημειώνεται πως η «βασίλισσα» έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο «Μπερναμπέου».

Εξάλλου, ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής Ντιντιέ Ντεσάμπ, θα ανακοινώσει την Πέμπτη τις κλήσεις για τα παιχνίδια με την Κροατία στα προημιτελικά του Nations League στις 20 και 23 Μαρτίου, όπου ο Εμπαπέ αναμένεται να επιστρέψει μετά την απουσία σε δύο συναντήσεις το φθινόπωρο του 2024.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πήρε το διπλό η Ανόρθωση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Πήρε το διπλό η Ανόρθωση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Η Ανόρθωση κέρδισε 3-1 τον ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Βόλεϊ ανδρών.