Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορείται ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της συντρόφου του.

Νέες σοβαρές περιπέτειες με τη δικαιοσύνη έχει ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού συνελήφθη με την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της συντρόφου του, όπως αναφέρεται στον Τύπο της Πορτογαλίας.

Η σύντροφος του 30χρονου άσου κατήγγειλε πως ο ίδιος την κρατούσε έγκλειστη στο σπίτι του για πολλές ώρες παρά τη θέληση της, ενώ αποκάλυψε πως της άσκησε βία και την απείλησε!

Το φερόμενο ως θύμα παρουσίασε εμφανή σημάδια κακοποίησης και αναγκάστηκε να νοσηλευθεί, με τον Σεμέδο να κρατείται στη Μητροπολιτική Αστυνομική Διεύθυνση της Λισαβόνας και τη Δευτέρα να οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που πλέον ανήκει στην Αλ Κορ του Κατάρ, απασχολεί τη δικαιοσύνη για σοβαρές υποθέσεις, που αφορούσαν από κατηγορίες για βιασμό ανήλικης, μέχρι απόπειρα δολοφονίας.

Μάλιστα πέρασε αρκετούς μήνες σε φυλακή της Ισπανίας αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βιασμό.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η Ρεάλ έχει ετοιμάσει μια έκθεση για τη FIFA σχετικά με τη διαιτησία στην Ισπανία κατά την εποχή του “Νεγκρέιρα”.

BEST OF THEMASPORTS