Γύρισε με άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στο στήθος ο Πετρούνιας
Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο έφερε με τις αποσκευές του επιστρέφοντας στην Ελλάδα ο Λευτέρης Πετρούνιας, που πάτησε Αθήνα το βράδυ της Τρίτης μετά την παρουσία του στο Κάιρο.




Ο CR7, γνωρίζοντας πως ό,τι κι αν συμβεί, θα θεωρείται εκ των σπουδαιότερων που είδε ποτέ η ανθρωπότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει προπονητής, αλλά... ιδιοκτήτης!
Όπως ανέφερε από τα Globe Soccer Awards στο Ντουμπάι: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να γίνω προπονητής και δεν θέλω να γίνω. Ούτε πρόεδρος για να είμαι ειλικρινής. Ίσως θελήσω ν’ αποκτήσω μετοχές για να γίνω ιδιοκτήτης συλλόγου.
Θα εξαρτηθεί από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, αλλά σίγουρα υπάρχουν ορισμένες ομάδες…».
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις