Ο όρκος που έδωσε ο Πεπ στον εαυτό του για τη Σίτι του 2027

Ο όρκος που έδωσε ο Πεπ στον εαυτό του για τη Σίτι του 2027

Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του. Τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα και η Σίτι να μη σηκώνει κεφάλι, αλλά ο Γκουαρδιόλα έχει βάλει έναν μεγάλο στόχο και θέλει να τον τηρήσει.

Αν δεν τον... προλάβουν οι εξελίξεις με μια ενδεχόμενη απόλυση που θα σοκάρει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο Καταλανός προπονητής των «πολιτών» θέλει μέχρι το φινάλε του νέου συμφωνητικού, το 2027, να τα έχει φτιάξει όλα.

Σαν άλλος... Κλοπ, που άφησε για τον Σλοτ μια καλοδουλεμένη ομάδα ικανή να κάνει πρωταθλητισμό, ο Πεπ θέλει όταν θα φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για τη δική του παρουσία στον πάγκο των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ, να έχει κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο το ξεκίνημα του επόμενου κόουτς με όσα θα του παραδώσει.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώθηκε ο Μαέ και οι Μεξικανοί... τρελάθηκαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε ο Μαέ και οι Μεξικανοί... τρελάθηκαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας για τη μετακίνηση του Ράιαν Μαέ στην Άτλας FC, η ομάδα του Μεξικού πήρε τη σκυτάλη στα social media με ένα μπαράζ αναρτήσεων για το νέο της απόκτημα.