«Μην μου το κάνετε αυτό»: Όταν δύο γυμνόστηθες στρίπερ κυνηγούσαν τον Γκασκόιν μέσα στο γήπεδο ντυμένες Άγιος Βασίλης!

«Μην μου το κάνετε αυτό»: Όταν δύο γυμνόστηθες στρίπερ κυνηγούσαν τον Γκασκόιν μέσα στο γήπεδο ντυμένες Άγιος Βασίλης!

Η πολυτάραχη ζωή του Πολ Γκασκόιν περιλαμβάνει αμέτρητα ευτράπελα και ένα εξ αυτών περιλαμβάνει δύο γυμνόστηθες στρίπερ και δύο αποκαλυπτικές στολές Άγιου Βασίλη!

Στις 6 Δεκεμβρίου 1998 βλέπετε, η Μίντλεσμπρο, στην οποία αγωνιζόταν ο Gazza τότε, αντιμετώπιζε τη Νιούκαστλ, με το ματς να διακόπτεται από τη Βανέσα Ρίτσαρντς και τη Ρέιτσελ Σάντλερ.

Οι δύο νεαρές κοπέλες αποφάσισαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο του Ρίβερσαϊντ φορώντας μπότες και ελάχιστα ασπροκόκκινα ρούχα, κυνηγώντας τον Γκασκόιν με στόχο «να του ανεβάσουν τη διάθεση».

Ο 31χρονος τότε μεσοεπιθετικός έτρεξε γελώντας να τις αποφύγει φωνάζοντας «μην μου το κάνετε αυτό», με τις δύο γυναίκες να παίρνουν την προβολή που έψαχναν και να καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής - από το οποίο βέβαια έφυγαν σύντομα.

«Νομίζω δεν αντιλαμβανόμασταν την αναγνώριση που θα παίρναμε, ήταν απίστευτο» ανέφερε πρόσφατα η Σάντλερ, με τη... συνεργό της να έχει φύγει, δυστυχώς, από τη ζωή μερικά χρόνια μετά το ντου στο γήπεδο της Μίντλεσμπρο.

Γκασκόιν: Όταν τον κυνηγούσαν γυμνές στρίπερ στο γήπεδο

Γκασκόιν: Όταν τον κυνηγούσαν γυμνές στρίπερ στο γήπεδο

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Τουλάχιστον €1.000.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση της Τρίτης 02/06/2026 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά την προηγούμενη διαλογή της 3073ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.