ΑΠΟΕΛ: Ολοκληρώνεται η προετοιμασία με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους «16»

ΑΠΟΕΛ: Ολοκληρώνεται η προετοιμασία με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους «16»

Ο μοναδικός στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι η απευθείας πρόκριση στους «16» του Conference League.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να μπουν στην 8άδα και γνωρίζουν ότι μόνο με νίκη απέναντι στην Αστάνα το βράδυ της Πέμπτης (19/12, 22:00) θα κάνουν το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προετοιμάζει την ομάδα του, με το γεγονός ότι ο αγώνας διεξάγεται στο ΓΣΠ να είναι σίγουρα ένα θετικό στοιχείο, καθώς εκτός από τη στήριξη των φιλάθλων, αποφεύγεται και το δύσκολο ταξίδι. Ο αντίπαλος δεν είναι αμελητέος, αλλά εάν ο ΑΠΟΕΛ παρουσιαστεί σε καλή κατάσταση, η νίκη θεωρείται εφικτή.

Υπενθυμίζεται ότι στην ευρωπαϊκή λίστα δεν περιλαμβάνονται οι Πίζι, Ντράζιτς και Σιπριάνο, ενώ εκτός είναι και ο Σούσιτς λόγω μυϊκού τραυματισμού, χάνοντας και τον αγώνα με τον Εθνικό. Επιπλέον, δεν υπολογίζονται οι Σαρφό και Μαρκίνιος.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας σήμερα θα καθορίσει τις τελικές επιλογές του Χιμένεθ για την ενδεκάδα, με ενδεχόμενες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τι συνέβη στο γκολ του Ρόδρι που μέτρησε στο Μπέτις-Μπαρτσελόνα και ποιες οι ομοιότητες με τη φάση του Πέδρο Μάρκες στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι συνέβη στο γκολ του Ρόδρι που μέτρησε στο Μπέτις-Μπαρτσελόνα και ποιες οι ομοιότητες με τη φάση του Πέδρο Μάρκες στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ακυρωθέν γκολ του Πέδρο Μάρκες στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής παρουσιάζει ομοιότητες με το τέρμα του Ρόδρι στο Μπέτις-Μπαρτσελόνα. Οι δύο φάσεις και η διαφορετική διαιτητική αντιμετώπιση τους.