ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Όταν μείνουμε πίσω στο σκορ από νωρίς είναι δύσκολο, ειδικά όταν παίζουμε με ανώτερο αντίπαλο»

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Όταν μείνουμε πίσω στο σκορ από νωρίς είναι δύσκολο, ειδικά όταν παίζουμε με ανώτερο αντίπαλο»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας 29Μ, Γιώργος Πετράκης, μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Περιστερώνας με αντίπαλο την ΑΕΚ, για τη 12η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι βάσει αποτελέσματος δεν χωράει περαιτέρω σχολιασμό. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, δεν καταφέραμε να κάνουμε πράγματα που ουσιαστικά σε άλλα παιχνίδια τα κάναμε καλά. Το χάσαμε και αυτό μας προβληματίζει. Πρέπει να επανέλθουμε άμεσα. Είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ, αλλά δεν αντιδράσαμε όταν σκόραραν νωρίς. Πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και αυτό είναι το σημαντικό για μένα. Να ξεχάσουμε άμεσα την ήττα και να δούμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Όταν μείνουμε πίσω στο σκορ από νωρίς είναι δύσκολο, ειδικά όταν παίζουμε με ανώτερο αντίπαλο. Παίζει ρόλο η ποιότητα του αντιπάλου, εμείς χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να διασπαστεί εύκολα, δεν μπορούσαμε να πιέσουμε με ευκολία. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να το προσεγγίσουμε διαφορετικά και προσπαθήσαμε λίγο περισσότερο για ένα 20λεπτο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Για να κάνει ένα ακόμη βήμα για την Ευρώπη η ΑΕΚ, για να συνεχίσει να ελπίζει στο... «θαύμα» ο Άρης! (Πιθανές ενδεκάδες)

Για να κάνει ένα ακόμη βήμα για την Ευρώπη η ΑΕΚ, για να συνεχίσει να ελπίζει στο... «θαύμα» ο Άρης! (Πιθανές ενδεκάδες)

Με τη νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο και για τις δύο ομάδες, η ΑΕΚ κοντράρεται απόψε (19:00) με τον Άρη στην «Αρένα» για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ.