Tα εγκαίνια του πρώτου οικήματος

Tα εγκαίνια του πρώτου οικήματος

Στις 19 Δεκεμβρίου 1948 τελέστηκαν τα εγκαίνια του πρώτου οικήματος του Σωματείου της Ομόνοιας.

Το πρώτο οίκημα βρισκόταν στην οδό Ξάνθης Ξενιέρου, πίσω από την πολυκατοικία Λυσσαρίδη, κάτω από την Πλατεία Ελευθέριου Βενιζέλου.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 1948 έγιναν τα εγκαίνια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο “Ανεξάρτητος” έγραψε σχετικά τα εξής:

“Σεμνά αλλά και επιβλητικά ετελέσθησαν χθες την πρωίαν εν Λευκωσία τα εγκαίνια του λαμπρού αθλητικού Σωματείου της πρωτεύουσης ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα μέλη και πολλαί εκατοντάδες λαού παρηκολούθησαν την τελετήν. Το οίκημα του Σωματείου ήταν καταλλήλως διεκοσμημένον με αθλητικάς εικόνας και ελληνικάς σημαίας. Την έναρξιν της τελετής εκήρυξεν ο εκ των μελών του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου και Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας κ. Ματθαίος Παπαπέτρου ο οποίος κατεφέρθη δριμύτατα κατά των καπήλων του κυπριακού αθλητισμού και ηυχήθη εις το Σωματείον ΟΜΟΝΟΙΑ"

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Η Χετάφε ήταν με την πλάτη στον τοίχο από το γκολ της Ράγιο στην εκπνοή του πρώτου μέρους, αλλά ο Αμραμπάρι την... ξελάσπωσε στο 90ο λεπτό υπογράφοντας ηρωικό βαθμό στο «Βαγιέκας» (1-1).