Ο Άγγελος και οι «παιχταράδες» του Γιάννου…

Ο Άγγελος και οι «παιχταράδες» του Γιάννου…

Το γκολ που σημείωσε ο Άγγελος Αντρέου, όπως και το πρώτο του Σαμπού, στο χθεσινό ματς με την Ανόρθωση, δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να πάρει τουλάχιστον βαθμό η ομάδα της ΕΝΠ.

Όταν ακούγαμε χθες βράδυ, ότι ήταν στους πρωταγωνιστές των «βυσσινί» ο Κύπριος εξτρέμ, σκεφτήκαμε τον (πρώην) αθλητικό διευθυντή της ΑΕΛ Παναγιώτη Γιάννου.

Αποφάσισε να τον στείλει για «αγροτικό» στην πρωτεύουσα των Κοκκινοχωριών, για να «ψηθεί»...

Το θέσαμε και σε άλλο κείμενο νωρίτερα το ερώτημα… Δεν μπορούσε να δώσει περισσότερα ο Αντρέου, από άλλους «παιχταράδες» που έφερε ο κύριος Γιάννου;  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

To εκρηκτικό story ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και εθνική Πορτογαλίας, που ξεκίνησε με την απόφαση του Ζόρζε Ζεσούς να τον αφήσει στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι με τη Νορβηγία.