ΟΜΟΝΟΙΑ - Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: BAΣΙΛΙΣΣΑ 78 ετών!
Στις 4 Ιουνίου του 1948, πήρε σάρκα και οστά ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Λευκωσίας, ή αλλιώς η Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου.




ΟΔημήτρης Γιαννακόπουλος είναι γνωστός για τον χειμαρρώδη χαρακτήρα του και το γεγονός πως τα λέει πάντα έξω από τα δόντια. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μετά την εκκωφαντική του επιστροφή στα μπασκετικά δρώμενα πέρυσι- οδηγώντας το Τριφύλλι στο 7ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο αλλά και το πρωτάθλημα Ελλάδας- είναι ένα από τα πιο viral πρόσωπα της επικαιρότητας, με κάθε του βίντεο στα social media να προκαλεί… σεισμό.
Προσφάτως λοιπόν ο DPG ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο επισκεπτόταν τον «Βασιλιά της κερατίνης», λέγοντας πως δεν τον νοιάζει το τι κούρεμα θα του κάνει. Κι αυτό γιατί ο κομμωτής του είναι σαν ψυχολόγος: σου ανεβάζει τη διάθεση με αποτέλεσμα να μην σε νοιάζει μετά το πώς θα σε κουρέψει.
Τι συνέβη λοιπόν όταν ο… Γιαννακόπουλος πήγε για κούρεμα; Απολαύστε την «απάντηση» στο παρακάτω βίντεο:
menshouse.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις