Πρόταση για το Τσίρειο από τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Πρόταση για το Τσίρειο από τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε την πρόθεση δημιουργίας Εθνικού Κέντρου Αθλητισμού, με πιθανή επιλογή το Τσίρειο Στάδιο.

Η ανακοίνωση έγινε κατά την εκδήλωση παρουσίασης του ιστορικού λευκώματος με τίτλο «130+2 Χρόνια Γ.Σ.Ο., Σπονδή στους Πρωτοπόρους» του Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Ολύμπια» – Γ.Σ.Ο. Λεμεσού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (22/11) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γ.Σ.Ο. στο Τσίρειο.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Γνωρίζω για το πρόβλημα που αφορά το θέμα των κερκίδων εδώ και του στεγάστρου, μιλάμε για κόστος έξι εκ. ευρώ και θα μπουν στον σχεδιασμό. Θέλω να ανακοινώσω απόψε, και ενδεχομένως να είναι το Τσίρειο που θα είναι αυτό, ότι στους σχεδιασμούς μας είναι η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου Εθνικού Κέντρου Αθλητισμού, που να καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών μας. Θα αποτελείται από Κλειστό Αθλητικό Κέντρο καθώς και το Παραολυμπιακό Κέντρο, που έχουμε ήδη εξαγγείλει. Πρέπει να επενδύσουμε και σε αυτά τα παιδιά. Περισσότερες λεπτομέρειες για το εμβληματικό αυτό έργο θα δοθούν σύντομα από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οργισμένος Αταμάν: Από τα συγχαρητήρια… στην έκρηξη για το χτύπημα στον Ναν!

Οργισμένος Αταμάν: Από τα συγχαρητήρια… στην έκρηξη για το χτύπημα στον Ναν!

Ο Εργκίν Αταμάν, που αρχικά συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ξέσπασε όταν ενημερώθηκε ότι ο Ταϊρίκ Τζόουνς χτύπησε τον Ναν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού!