Σαν σήμερα (28/11) το 2002 η ΑΕΚ αντιμετώπιζε την Μακάμπι Χάιφα για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, μετά το αήττητο πέρασμα από τον όμιλο «φωτιά».
Οι κιτρινόμαυροι, μετά από μία αήττητη πορεία στους ομίλους του Champions League, πήρε το εισιτήριο για την φάση των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, τερματίζοντας στην 3η θέση. Εκεί η κληρωτίδα ανέδειξε ως αντίπαλο την ομάδα από το Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα/
Οι κιτρινόμαυροι με δυο τεσσάρες, εντός και εκτός, απέκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες τους Ισραηλινούς από την συνέχεια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Με τα γκολ των Γεωργάτου (13’), Ντέμη (23’), Πέτκωφ (30’) και Ζαγοράκη (35’) η ΑΕΚ «τελείωσε» από νωρίς την υπόθεση πρόκριση.
Δεν θέλει πολλή σκέψη, διαβάζοντας την μακροσκελή ανακοίνωση της ΑΕΛ (μας θύμισε τα ανακοινωθέντα – σεντόνια που έγραφε κάποτε ο Μιχάλης Καυκαλιάς επί προεδρίας Σοφοκλέους), ότι η διοίκηση Κωνσταντίνου, μπήκε στα… χαρακώματα.