Με τον Σωφρόνη παίζουμε ποδόσφαιρο

Με τον Σωφρόνη παίζουμε ποδόσφαιρο

Απολογισμός 2 ήττες και 1 νίκη με Αυγουστή στον πάγκο αλλά τουλάχιστον παίζουμε ποδόσφαιρο

Είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε στο 100% συμπέρασμα για την Εθνική Ανδρών στο νέο της ξεκίνημα,  αλλά την ίδια ώρα μπορούμε να εντοπίσουμε κάποιες θετικές αλλαγές. 

Με την έλευση Σωφρόνη Αυγουστή πολλοί περίμεναν ότι η εικόνα θα ήταν καλύτερη και όντως αυτό έγινε πράξη.  Με την Ρουμανία κάναμε καλό ξεκίνημα αλλά μετά χαθήκαμε,  με το Κόσοβο είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ενώ με την Λιθουανία στην μεγαλύτερη διάρκεια είχαμε τον έλεγχο,  χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έγιναν λάθη. 

Ουσιαστικά σε αυτό που θέλουμε να καταλήξουμε είναι πως με τον Κύπριο τεχνικό στο τιμόνι βλέπουμε αλλαγή φιλοσοφίας και μια ομάδα που είναι πρόθυμη να παίξει ορθόδοξο ποδόσφαιρο όποιος και να είναι αντίπαλος. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η Ρεάλ έχει ετοιμάσει μια έκθεση για τη FIFA σχετικά με τη διαιτησία στην Ισπανία κατά την εποχή του “Νεγκρέιρα”.

BEST OF THEMASPORTS