Το δολοφονικό τάκλιν του Χιώτη στον Μάριο Ηλία (Βίντεο)

Το δολοφονικό τάκλιν του Χιώτη στον Μάριο Ηλία (Βίντεο)

Ο Μάριος Ηλία βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή της Cablenet Ball Boyz και αναφέρθηκε στο τάκλιν που του έκανε ο Χιώτης σε ένα κορόιδο λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Ατλέτικο

Αναλυτικά όσα είπε:

« Παίζαμε Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο στο ΓΣΠ. Τα παιχνίδια ήταν αργά και με τον Ιβάν την μέρα του παιχνιδιού πηγαίναμε το πρωί να παίξουμε λίγα 5-2 για να μην είμαστε πολλή ώρα σε αδράνεια. Αυτό το πράγμα μας βοηθούσε. Σε μια τέτοια περίπτωση κάναμε κύκλο όλοι μαζί, κρατήσαμε χέρια και ήταν δυο παίκτες μέσα. Τότε ήταν ο Χιώτης μέσα με κάποιον άλλο και επειδή κάναμε πολλές πάσες και τους κοροιδευαμε. Σε μια φάση έρχεται η μπάλα πάνω μου και πέφτει με ένα δολοφονικό τάκλιν και δια μου μιαν πάνω στο γόνατο. Έρχεται ο Ιβάν φωθκια και του φώναζε τι κάνεις??? Ήταν να τον σκοτώσει. Εγώ σηκώνομαι πιάνω το γόνατο του μου φούσκωσε. Εντωμεταξύ θα έπαιζα βασικός εγώ.

Αρχίσαμε να βάζουμε πάγους , κρέμες για να προλάβω. Ο Σχιζας μου έβαλε κρέμα στο κωλομέρι και το βραδι έπαιξα κανονικά 90 λεπτά

Δείτε το απόσπασμα από το 1:28:25 με 1:30:04

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ακόμη μια σύλληψη για τα επεισόδια στο σωματείο του Απόλλωνα - Χειροπέδες σε 22χρονο

Ακόμη μια σύλληψη για τα επεισόδια στο σωματείο του Απόλλωνα - Χειροπέδες σε 22χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης των επεισοδίων που σημειώθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα το απόγευμα σε ακόμη μία σύλληψη.