ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «Θα παραμείνουμε ταπεινοί και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας»

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «Θα παραμείνουμε ταπεινοί και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Άρη και την Ανόρθωση για τη 10η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Αρχικά μίλησε στη Cytavision:

«Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη, την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε, γι' αυτό και ήταν σημαντικό το αποψινό παιχνίδι για να ξεκινήσουμε ένα νέο νικηφόρο σερί. Στο περασμένο παιχνίδι κάναμε ένα καλό ματς και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Σήμερα καταφέραμε να πετύχουμε κάποια γκολ και μπορούσαμε για πολύ περισσότερα. Αν η Ανόρθωση κατάφερνε να μειώσει σε εκείνη τη φάση που σκόραρε και ακυρώθηκε το γκολ, τότε θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι στη συνέχεια. Πρέπει να διορθώσουμε το στοιχείο που δημιουργούμε πολλές φάσεις και δεν τις αξιοποιούμε».

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, είχαμε πει ότι μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα καταφέρναμε να δημιουργούμε κάποιες αναμνήσεις. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, είδατε και σήμερα τα αποτελέσματα, την περασμένη αγωνιστική η ΑΕΚ μας κέρδισε και έδωσε αρκετή ενέργεια και σήμερα με όλο τον σεβασμό έχασε βαθμούς από την ΕΝΠ. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο, δεν θα το κάνουμε ποτέ, θα παραμείνουμε ταπεινοί και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πάντα ζητά περισσότερα, με βοήθησε πολύ»: Πώς είχε περιγράψει ο Φερνάντο Τόρες, όσα «κέρδισε» από τον Ράφα Μπενίτεθ;

«Πάντα ζητά περισσότερα, με βοήθησε πολύ»: Πώς είχε περιγράψει ο Φερνάντο Τόρες, όσα «κέρδισε» από τον Ράφα Μπενίτεθ;

Ο Φερνάντο Τόρες «μεγαλούργησε» υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ και γι’ αυτό στο παρελθόν, δεν έχει διστάσει να παραδεχθεί πως «χρωστά» πολλά στον Ισπανό τεχνικό.