ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Ασύλληπτη τρίτη περίοδος στο ΟΑΚΑ, με επιθετικό ρεσιτάλ από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Ασύλληπτη τρίτη περίοδος στο ΟΑΚΑ, με επιθετικό ρεσιτάλ από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Επιθετικό ρεσιτάλ από Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό στο μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Ασύλληπτη τρίτη περίοδος στο ντέρμπι των «αιωνίων» που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Από τη μία οι «πράσινοι» που... πήραν φωτιά επιθετικά στην 3η περίοδο του μεγάλου ντέρμπι για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας πετυχαίνοντας 33 πόντους, όσους δηλαδή είχαν πετύχει σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο της σπουδαίας αναμέτρησης που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, έχοντας συνολικά 14/16 σουτ εντός πεδιάς, 10/10 δίποντα και 4/6 τρίποντα!

Ανάλογα παραγωγικός επιθετικά στο τρίτο δεκάλεπτο και ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε 30 πόντους με 8/10 δίποντα, 4/6 τρίποντα και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος δεν έχασε ούτε ένα από τα σουτ που επιχείρησε (4/4 δίποντα και 1/1 τρίποντο)!

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Δύσκολος αντίπαλος η Σιντ Τρουίντεν, αλλά προετοιμαστήκαμε κατάλληλα» — Όλα τα δεδομένα για την ΟΜΟΝΟΙΑ

«Δύσκολος αντίπαλος η Σιντ Τρουίντεν, αλλά προετοιμαστήκαμε κατάλληλα» — Όλα τα δεδομένα για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Διαβάστε τι είπε ο επρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου πριν η Ομόνοια αποχωρήσει για Βέλγιο.

BEST OF THEMASPORTS