Ο Κιλιαν Εμπαπέ έχει δεχθεί έντονη κριτική για την αγωνιστική του εικόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο σταρ να υποστηρίζεται πως επιρρίπτει ευθύνες στον Κάρλο Αντσελότι για τον τρόπο κατάρτισης της ενδεκάδας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά τις βαριές ήττες εντός έδρας από Μπαρτσελόνα και Μίλαν, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μείνει εκτεθειμένη σε κύματα κριτικής και φυσικά οι παίκτες δεν αποτελούν εξαίρεση.
Αυτή η συνθήκη έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στο στρατόπεδο της "βασίλισσας", με τον Κιλιάν Εμπαπέ μάλιστα να θεωρεί πως υπαίτιος για αυτή την κατάσταση είναι ο Κάρλο Αντσελότι.
Σύμφωνα με την Mundodeportivo, ο Γάλλος σταρ έχει μοιραστεί με ανθρώπους στον κύκλο του πως δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον τρόπο που τον αξιοποιεί ο Ιταλός τεχνικός, κυρίως επειδή τον χρησιμοποιεί στην κορυφή της επίθεσης και όχι στα πλάγια.
Ο 25χρονος φέρεται να ανέφερε πως ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτή τη θέση, αφού διαφέρει πολύ ο τρόπος που οφείλει να αγωνίζεται πλέον στην Μαδρίτη σε σύγκριση με την θητεία του στη Παρί Σεν Ζερμέν.
Τη φετινή σεζόν μετρά 8 τέρματα σε 15 συμμετοχές, με τρία από αυτά τα γκολ να είναι μετά από εκτέλεση πέναλτι.
sport24.gr
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 08:48
Σοβαρές κυρώσεις περιμένουν την Μπαρτσελόνα από την UEFA, λόγω οικονομικών ατασθαλιών.
03/06 @ 23:30
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη σπουδαία μεταγραφή του Φλόριαν Βιρτς στη Λίβερπουλ φαίνεται πως ολοκληρώνονται, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
03/06 @ 19:20
Επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι, με τους «νερατζούρι» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο».
03/06 @ 18:50
Όπως μεταφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σιμόνε Ιντσάγκι τα βρήκε σε όλα με την Αλ Χιλάλ και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
03/06 @ 17:50
Το χαμένο πέναλτι του Χούλιαν Άλβαρες στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε η αφορμή για την αλλαγή του κανονισμού από την 1η Ιουλίου.
03/06 @ 16:46
Ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Στεάουα, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Βουκουρεστίου.
BEST OF THEMASPORTS