Μάικλ Τζόρνταν: Μυθικό ποσό για μια φανέλα του - Τέταρτη πιο ακριβή στην ιστορία

Μάικλ Τζόρνταν: Μυθικό ποσό για μια φανέλα του - Τέταρτη πιο ακριβή στην ιστορία

Η φανέλα που φόρεσε ο Μάικλ Τζόρνταν σε 17 παιχνίδια των Σικάγο Μπουλς τη σεζόν 1996-97, μεταξύ των οποίων και το ιστορικό ματς με τους Σίξερς του Άλεν Άιβερσον, πωλήθηκε έναντι 4.68 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η φανέλα που φορούσε ο Μάικλ Τζόρνταν όταν δέχθηκε την crossover ντρίμπλα από τον Άιβερσον δημοπρατήθηκε και πωλήθηκε έναντι 4.68 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για τη φανέλα που φόρεσε σε 17 παιχνίδια εκείνη τη σεζόν, μεταξύ των οποίων και του αγώνα των Σικάγο Μπουλς με τους Φιλαδέλφια 76Σίξερς, όπου συνέβη η εμβληματική ντρίμπλα του Άιβερσον στον Τζόρνταν.

 

Πρόκειται για την τέταρτη πιο ακριβή φανέλα στο NBA, μετά από εκείνη του Τζόρνταν στο "Last Dance" (10.1 εκατομμύρια), του Κόμπι Μπράιαντ από τη σεζόν 2007-08 που βγήκε MVP (5.8 εκατομμύρια) και εκείνη του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν από τους τελικούς του 1972 (4.9 εκατομμύρια).

onsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Απόλλων - ΑΠΟΕΛ 0-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE: Απόλλων - ΑΠΟΕΛ 0-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Ο Απόλλωνας κοντράρεται απόψε (19:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα» με τον ΑΠΟΕΛ για τη 18η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com, θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.